Blat de baie din cuarț lustruit

Blatul de baie din Cuart Compozit, reprezinta solutia cea mai eleganta si durabila in cadrul amenajarii unei bai de lux. Folosirea unei plinte din cuarț la blaturile montate în băi este o necesitate impusă de condițiile în care este exploatat blatul. Datorită varietății mari de culori se reușește combinația absolută de culori dintre piatră artificială, din care este făcut blatul și gresia, faianța din baie.

Exemple de blaturi:

Forma liniară

  Forma liniară

În forma de literei - U

  În forma de literei – U

 Cu două laturi paralele

Cu două laturi paralele

Cu insulă

   Cu insulă

În forma literei - L

   În forma literei – L

Jumătate de insulă

Jumătate de insulă

Tipuri de finisaj al marginii (cant):

Cant А

Cant А

Cant H

Cant H

Cant V

Cant V

Cant F

Cant F

Cant О

Cant О

Cant Z

Cant Z

Cant Q

Cant Q

Cant Н+

Cant Н+

Cant Z2

Cant Z2

Cant В

Cant В

In functie de produsul ales: blat, glaf sau treapta puteti alege unul dintre tipurile de finisaj al marginii afisate.

Paleta de culori:

Blatul de quartz, pe cât este de extraordinar natural, pe atât de perfect este vizualizat după blatul de baie selectat. Culoarea depinde de cristalele sale interioare. Acestea se formează de la curenții de aer, nisipuri, precipitații, fiecare loc posedă diferite caracteristici, respectiv paleta de culori este diferită. Noi vă propunem următoarea gamă :
Vega;
Sand White;
Caledonia;
Victoria;
Virginia;
Sabbia Beige;
Alberta;
Iron, etc.
Culorile naturale ale cuarțului sunt practic identice cu cele oferite de întreprinderea noastră. De exemplu ametistul este o culoare violetă ce se datorează prezenței ionilor de fier în compoziția sa, citrinul este un galben auriu asemenea bijuteriilor, ametrinul este amestecul celor două culori precedente, ca un roz moale, cuarțul fumuriu este de asemenea foarte căutat, are o nuanță palidă de sur, de la brun până la negru.