Dragi prieteni și parteneri!
Ne face plăcere să vă informăm că SHOWROOM INDELIT, situat mai devreme pe strada Bernardazzi nr. 25, și-a schimbat locația și se află acum pe același teritoriu cu fabrica de pe ul. Maria Dragan 11/1.
Va asteptam de luni pana vineri intre orele 8.30-17.00 Sâmbătă între orele 9.00 – 13.00
Telefon de contact 0 22 999 888

Exterior

Noutăți şi oferte

Fabricare de articole din piatra in Moldova la comanda

Articole din piatra in Chisinau, la fel cum in toata lumea, ramane o clasica vesnica. Datorita calitatii lor, piatra este una din cele mai universale materiale de constructie si de placarea. Articole de piatra intotdeauna arata impresionant si expresiv, ele se potrivesc in orice interior si confera camerei unicitate si rafinament.

Persoanele care apreciaza estetica, dar pentru care este importanta si calitatea materialelor folosite, pentru lucrarile de finisare aleg piatra. Articole fabricate din acesta – este intotdeauna elegant si durabil. Fiecare placa are propriul model individual si textura placuta, pe care le puteti alege in functie de preferinte.

Producem articole din piatra la comanda in Moldova, atat din piatra naturala, cat si din piatra tehnica.In ultimii ani, piatra a devenit un material la moda in domeniul designului interior. Se armonizeaza perfect cu lemnul, sticla si materialele textile. Cei care folosesc piatra ca material de finisare, prefera stilul, respectarea mediului si fiabilitatea.

De aceea, vanzare de articole din piatra in Chisinau castiga din ce in ce mai mult avantaj, deoarece articole interioare si exterioare din piatra naturala sau piatra artificiala, vor servi timp de mai multe decenii, pastrand frumusetea si fiabilitatea lor originala.

Articole din piatra tehnica in Moldova nu sunt absolut inferioare in ceea ce priveste proprietatile fata de articole din minerale naturale. Si, in unele cazuri, se dovedesc a fi o alternativa mai profitabila si mai fiabila. Prin aspectul lor, sunt complet indistincte de cele naturale si au aceeasi durabilitatea.

Fabricare de articole din piatra tehnica in Chisinau este complet nelimitata. Orice idee de design poate fi realizata din acest material. Datorita celor mai noi tehnologii, absolut orice model poate fi aplicat pe suprafata unei pietre artificiale, care va imita exact tipare pietrei naturale. Vanzare de articole aceste creste in fiecare an, deoarece acest material este preferat de mai multi oameni.

Compania Indelit – este principalul producator de articole din piatra in Moldova. Intregul proces de la prelucrarea materialelor pana la producerea articolelor este realizat de muncitori cu inalta calificare.

Realizam la comanda:

Specialistii nostri au cele mai recente cunostinte in domeniul lor profesional si il folosesc in beneficiul productiei. articole realizate de mainile lucratorilor nostri se disting prin frumusetea si calitatea lor. Etapa finala a procesului de fabricarea a articolelor din piatra, este o inspectie amanuntita. Expertii monitorizeaza cu atentie faptul, ca marginile si partile laterale sunt procesate uniform pe tot parcursul articolului, le verifica daca exista zgarieturi, aschii sau uniformitatea culorii.

Depinde de dumneavoastra alegerea tipului de piatra: naturala sau tehnica, pentru a va da preferinta. Dar alegand articole de la firma Indelit, veti fi cu siguranta multumiti de achizitia voastra. Completarea casei cu stil este destul de usor, trebuie doar de a comanda sau cumpara articole din piatra tehnica in Chisinau de la compania Indelit.