Întreprinderea noastră vă propune un asortiment larg de produse utilizate în calitate de blaturi pentru diferite scopuri, noi oferim:

Pentru a vă ajuta în selecția blatului perfect, urmează să descriem informațiile generale și avantajele despre fiecare blat.

Blaturi din marmură pentru bucătărie

Plusurile marmurei sunt imaginile naturale din piatra propriu-zisă, mai mult de atât se găsește la un preț accesibil. Marmura reprezintă o piatră naturală formată din calcar, are o granulație rudimentară, respectiv poate fi lustruită fără eforturi. Precum marmura are rezistență slabă la zgârieturi și lovituri, ea poate fi reparată cu ușurință.. Bucătăria este spațiul în care pregătiți cele mai alese bucate, din acest motiv aveți nevoie de un blat care să vă servească drept ajutor! Marmură are o frumusețe deplină naturală.
Culorile utilizate frecvent sunt:

 • Ash Grey;
 • Emperador Dark;
 • Cappucinno;
 • Crema Marfil.
 • изделия из камня в Молдове

  ASH GREY

  ASH GREY

  Marmură Ash Grey polisată intra în categoria pietrelor naturale extrem de rezistente la trafic întens. Textura sofisticata a striațiilor diferă de la o placă la alta, ceea ce duce la efecte vizuale irepetabile.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIANCO CARRARA

  BIANCO CARRARA

  Marmura italiană Bianco Carrara este recomandată pentru decorul de interior: podele, glafuri, scări, elemente decorative etc. Marmura nu este recomandată pentru utilizare în exterior.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIG FLOWER

  BIG FLOWER

  Recomandăm la placari verticale și orizontale. Se aplica pentru lucrari de interior cât și la cele de exterior. Da un aspect spectaculos  blaturilor de bucătărie,  baie, glafurilor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BOTTICINO

  BOTTICINO

  Domeniu de aplicare: suprafete orizintale si verticale (podele și pereți) de interior, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA ONICIATA

  BRECCIA ONICIATA

  Marmura Breccia Oniciata – este marmura crem cu striații pronuntate semitransparente.  Creaza o atmosfera de confort și lux. Se aplica la decorarea si design al locuințelor personalizate și la finisajele spațiilor publice.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  Breccia Sarda este o marmura italiana de culoare bej cu striații slab pronuntate. Este un material modern, care se bucura de o popularitate deosebita. Breccia Sarda este un material elegant, ce creaza o atmosfera speciala.  Se foloseste la diverse amenajari in locuinte particulare si sedii publice (receptii/hoteluri/saloane de infrumusețe etc).
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CALACATA

  CALACATA

  Marmură CALACATA se aplica la placari în bai, bucătării, holuri, livinguri etc. Este un material de decor solicitat pentru finisajul pereților, podelelor, scarilor, contratreptelor. Pe larg se foloseste la fabricarea  blaturilor de baie și de bucătărie, glafurilor, semineelor, ramelor decorative.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA MARFIL

  CREMA MARFIL

  Grosimea placii corespunde exact cu cea enunțata, fapt care face marmura Crema Marfil pe drept numită model de referință. Aceasta piatra naturala este lipsita total de caverne si crapaturi mascate cu umplutura de  mastic cream și adezivi epoxidici – ceea ce vorbeste de o calitate inalta a acestui material. Placile standard sunt de dimensiuni destul de mari si se potrivesc perfect pentru decor si finisaj in camera de baie, bucatarii, livinguri, birouri, showroomuri,  restaurante… Eleganta incontestabila al pietrii CREMA MARFIL este o alegere perfecta pentru cei care pretuiesc calitatea imbinata cu nivel estetic inalt.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA NOVA

  CREMA NOVA

  Marmura CREMA NOVA piatra naturala care contine culori fine si cremoase. Aceasta marmura este alegerea perfecta pentru locuintele si zonele comerciale care necesita un plus de prospetime si luminozitate. Pentru o stralucire intensa, roca se lustruieste, acest proces constand in netezirea suprafetei prin umplerea fisurilor si golurilor. Pentru o mai mare longetivitate, marmura de acest tip poate fi impermeabilizata. Datorita rezistentei marmura de acest tip este ideal pentru trepte aflate in exteriorul constructiei.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA VALENCIA

  CREMA VALENCIA

  Marmură CREMA VALENCIA este o piatra naturala de culoare galbenă  cu striații dense de nuanțe de roz-maroniu. Avand un aspect luminos si cald ea este cu adevărat fascinantă. Singura carieră în care se extrage acest tip de marmură se afla in Spania, provincia Valencia,  fapt care  face aceasta piatra un material exclusiv. Fiecare centimetru pătrat  poseda desen unicat, ceea ce permite de a crea un interior personalizat si irepetabil.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  EAGLE BEIGE

  EAGLE BEIGE

  EAGLE BEIGE  este marmura de culoare calda de bej, cu striații ce formeaza un ornament frumos pe  toata suprafața materialului.  Aceasta piatră cu ușurința creza  în interior un mediu nobil si confortabil. Poseda de o durabilitate înaltă, aspect inteligent si calm din care cauza are o gama larga de aplicații. Se recomanda în deosebi pentru placarea spațiilor mari –  pereților si podelelor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  EMPERADOR DARK

  EMPERADOR DARK

  Marmura Emperador Dark este un material care se aplica si in exterior si in spațiile de interior. Se recomanda pentru pardoseli, pereți, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alt element care pote fi realizat din piatră naturală.
  Quick View

Blaturi din marmură de baie

Baia este zona noastră de confort. Aici petrecem circa 50% din timp, deoarece nevoia permanentă de hidratare și igienă constituie elementul prim al fiecărei persoane. De aceea vă propunem marmura ca material cu frumusețea naturală. Desenele naturale vă aduc emoții pozitive,relaxare, gust de eleganță și bunăstare.Mai jos este evidențiată o listă de culori des atribuite blatului de marmură:

 • Arabesco vagli;
 • Bianco carrara;
 • Supreme salome;
 • Rosso lepanto.

Sclipirea naturală a marmurei formează o imagine de curățenie și perfecțiune. Îngrijirea blatului nu cere prea multe de la dumneavoastră, în schimb acuratețea îl va proteja de formarea factorilor care-l pot influența negativ.

Blaturi de bucătărie din cuarț

Cuarțul este un material extravagant care se combină de minune oricărui interior. Bucătăria –fiind locul perfect pentru o bună casnică, cere amenajarea unui blat din cuarț pentru gospodine. Dacă vă întrebați de ce , atunci răspunsul e simplu. Cuarțul e alcătuit din silicați, dar are în compoziția sa și particule lucitoare, ba chiar cristale de oglindă, ceea ce îi conferă eleganță și rafinament. Un alt avantaj al blaturilor din cuarț pentru bucătărie, este faptul că acesta are la baza sa materiale reciclabile. Are rezistență mare la lovituri, la variația de temperatură,etc. Suprafața blatului este neporoasă, adică nu absoarbe apa sau alte substanțe lichide, inclusiv acizi și grăsimi.

Culorile cel mai des solicitate de clienții noștri sunt:

 • Bej;
 • Maro;
 • Alb;
 • Roșu;
 • Negru.

Blaturi din lapitec

Ce este lapitecul? Această textură este un tip de ceramică, obținută la arderea și modelarea argilei. Este alcătuit din silicați, cuarț, mică. Un avantaj care-l evidențiază față de alte materii este faptul că acesta împiedică formarea bacteriilor pe suprafața sa. În concluzie, o alegere perfectă în cazul în care aveți copii mici este blatul din lapitec. Din punct de vedere istoric, lapitecul era utilizat încă din antichitate, se folosea anume datorită proprietăților sale antiseptice, se întrebuințează ușor deoarece este universal și practic, este rafinat și rezistă provocării timpului.

Câteva dintre culorile care le avem în asortiment sunt:

 • Bianca assoluto;
 • Artico;
 • Bianco polare;
 • Bianco crema;
 • Moca;
 • Ebano.

Lapitecul poate fi divizat în patru metode de prelucrare: Fossil (puțin dur, pentru stilul rustic); Vesuvio (are proprietăți ce împiedică alunecarea); Satin (are suprafața mai aspră); Lux (oferă efectul de ”oglindă”).

Blaturi de cuarț la baie

Quartzul este o piatră artificială ce conține anumite impurități (ele oferă culoare). Avantajele pentru care se merită să aveți la baie un blat din quartz sunt explicite astfel, inițial , acesta nu formează scrijeli la contactul cu apa, are tărie față de factorii patogeni precum aciditatea, spațiul umed, materialul respectiv nu se înmoaie și nu devine sensibil la mucegai. În comparație cu restul blaturilor, blatul de quartz are anumite profiluri, specifice texturii date:

 • Bizot;
 • Semibizot;
 • Drept;
 • Complex.

Culorile care le propunem sunt practic la fel ca şi culorile marmurei, însă la parametri de cuarț: Antracite, Ash grey, Bianco carrara, Big flower, Crema marfil, Baltic brown, Black galaxy, Butterfly blue, Butterfly green, Imperial red.

Blaturi de granit la bucătărie

E un pic mai rezistent la zgârieturi ca marmura, și mai puțin absoarbe lichiduri comparativ cu marmura.) Granitul e o rocă magmatică ce apare la suprafața solului prin răcirea magmei din interiorul pământului. Blatul din granit la bucătărie este o opțiune foarte rezonabilă, deoarece calitatea și prețul sunt la echilibru, iar clientul rămâne întotdeauna mulțumit. Recomandările acestui tip de blat sugerează că acesta nu formează ”valuri” de la apă, tăieturile care le puteți face pe suprafața blatului nu se observă, deoarece piatra propriu zisă are cristale, mâncarea acidă, temperatura înaltă, de asemenea sunt niște probleme ușor de înfruntat pentru blatul de granit.

Culorile des atribuite blatului din granit la bucătărie sunt:

 • Black galaxy;
 • Brown beauty;
 • Butterfly blue;
 • Green fusion;
 • Imperial red.

Nu uităm şi de spațiul interior. În corespundere cu dimensiunile şi profilurile unui blat, noi creăm diferite forme. Formele frecvent folosite sunt asemănătoare cu denumirile propuse mai jos: În două linii; liniar; litera L; litera U; insular; peninsular.

Ce oferim noi

Suntem o echipă puternică şi întotdeauna executăm totul conform tuturor dorințelor dumneavoastră. Ce facem noi ?Distribuim și montăm blaturile,le încorporăm și încastrăm alte elemente în blat, precum (instalațiile sanitare, prizele, becurile),restaurăm suprafețele de muncă,curățăm blaturile și aplicăm straturi de protecție, şi nu uităm să răspundem de preț și calitate, la cele mai avantajoase condiții pentru clientul nostru! Timp de 10 ani ne ocupam cu blaturi din piatră. Suntem în fruntea celor mai buni producători din piața muncii !

Blaturi din piatra la comanda in Moldova

Proiectarea bucatariei si baii depinde nu numai de decorarea camerei, ci si de mobilierul si suprafata de lucru potrivite. Intr-adevar, tocmai prin astfel de detalii se acorda multa atentie cineva care poate judeca gustul delicat al proprietarilor unei case sau apartamente.

Suprafata de lucru sub forma ca blaturi din piatra tehnica in Chisinau are o valoare atat functionala, cat si estetica. Cu ajutorul unui blat selectat corespunzator din piatra naturala si artificiala, puteti crea accentele necesare in camera sau ii puteti oferi rafinament si farmec. In ciuda faptului ca toata lumea are idei diferite despre frumusete, cerintele de calitate sunt intotdeauna aceleasi:

 • Rezistenta mecanica ridicata;

 • Rezistenta la umiditate;

 • Durabilitatea;

 • Ecologic;

 • Stil.

Toate aceste avantaje sunt detinute de blaturi din piatra. Prin articole din piatra intelegem atat piatra naturala in sine, cat si orice material care seamana cu aceasta.

Fabricare de blaturi din piatra in Moldova castiga avant in fiecare an, din ce in ce mai multi oameni apreciaza proprietatile sale, care nu sunt inferioare pietrei naturale. Vanzare de articole din piatra pentru interior se efectueaza la preturi competitive, care difera in functie de materialul, grosimea si forma blatului. Curbele si formele netede si gratioase pot fi recreate din piatra, care va reprezenta piesa finala originala a designului interior. Lista noastra de articole include:

Blaturi din piatra la comanda in Chisinau sunt folosite atat pentru bucatarie, cat si pentru baie. Blatul de piatra faciliteaza gatitul, decoreaza interiorul si serveste mult timp. Cu o astfel de acoperire, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la umflarea articolului.

Puteti de a comanda blaturi din piatra tehnica la Moldova pentru o camera de orice dimensiune, datorita tehnologiei moderne, chiar si un blat mare poate fi rearticolat cu o singura panza fara imbinari si cusaturi. Blaturi nu se tem de obiectele fierbinti sau ascutite, este dificil sa lase zgarieturi pe ele si aschii nu se formeaza aproape niciodata.

De aceea, oamenii inteligente cumpara blaturi din piatra in Chisinau, care pretuiesc calitatea si durabilitatea. Este foarte usor sa faci asta, este trebuie doar sa contactati consultantii nostri care va vor ajuta cu alegerea si va vor oferi cea mai profitabila optiune.

Articole din piatra la comanda in Moldova – numai Indelit!