Marmura

 • изделия из камня в Молдове

  ASH GREY

  ASH GREY

  Marmură Ash Grey polisată intra în categoria pietrelor naturale extrem de rezistente la trafic întens. Textura sofisticata a striațiilor diferă de la o placă la alta, ceea ce duce la efecte vizuale irepetabile.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIANCO CARRARA

  BIANCO CARRARA

  Marmura italiană Bianco Carrara este recomandată pentru decorul de interior: podele, glafuri, scări, elemente decorative etc. Marmura nu este recomandată pentru utilizare în exterior.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIG FLOWER

  BIG FLOWER

  Recomandăm la placari verticale și orizontale. Se aplica pentru lucrari de interior cât și la cele de exterior. Da un aspect spectaculos  blaturilor de bucătărie,  baie, glafurilor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BOTTICINO

  BOTTICINO

  Domeniu de aplicare: suprafete orizintale si verticale (podele și pereți) de interior, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA ONICIATA

  BRECCIA ONICIATA

  Marmura Breccia Oniciata – este marmura crem cu striații pronuntate semitransparente.  Creaza o atmosfera de confort și lux. Se aplica la decorarea si design al locuințelor personalizate și la finisajele spațiilor publice.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  Breccia Sarda este o marmura italiana de culoare bej cu striații slab pronuntate. Este un material modern, care se bucura de o popularitate deosebita. Breccia Sarda este un material elegant, ce creaza o atmosfera speciala.  Se foloseste la diverse amenajari in locuinte particulare si sedii publice (receptii/hoteluri/saloane de infrumusețe etc).
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CALACATA

  CALACATA

  Marmură CALACATA se aplica la placari în bai, bucătării, holuri, livinguri etc. Este un material de decor solicitat pentru finisajul pereților, podelelor, scarilor, contratreptelor. Pe larg se foloseste la fabricarea  blaturilor de baie și de bucătărie, glafurilor, semineelor, ramelor decorative.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA MARFIL

  CREMA MARFIL

  Grosimea placii corespunde exact cu cea enunțata, fapt care face marmura Crema Marfil pe drept numită model de referință. Aceasta piatra naturala este lipsita total de caverne si crapaturi mascate cu umplutura de  mastic cream și adezivi epoxidici – ceea ce vorbeste de o calitate inalta a acestui material. Placile standard sunt de dimensiuni destul de mari si se potrivesc perfect pentru decor si finisaj in camera de baie, bucatarii, livinguri, birouri, showroomuri,  restaurante… Eleganta incontestabila al pietrii CREMA MARFIL este o alegere perfecta pentru cei care pretuiesc calitatea imbinata cu nivel estetic inalt.
  Quick View

Granit

 • изделия из камня в Молдове

  BALTIC BROWN

  BALTIC BROWN

  Granitul este o rocă vulcanică care s-a format prin răcire lentă și fosilizare a magmei. Denumirea pietrii provine din limba italiană  – granito, ce înseamnă granulat. Acest material natural este una dintre cele mai dure, dense și rezistente roci. Granitul BALTIC BROWN prezintă  o combinație sofisticată de maro și negru cu o mulțime de nuanțe de gri deschis.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BLACK GALAXY

  BLACK GALAXY

  Granitul BLACK GALAXY este o rocă vulcanică. Această piatră este una dintre cele mai dure, și rezistente materiale. BLACK GALAXY și-a primit numele neobișnuit grație fundalului profund „cosmic”, cu milioane de pete strălucitoare. Stele medii,  mari si praful de stele formează multiple galaxii care pot fi contemplate ore în șir. Mineralul se extrage în carierele din Pakistan.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BLUE PEARL

  BLUE PEARL

  Granitul este o rocă vulcanică formată prin răcirea lentă și fosilizarea magmei. Denumirea provine din limba italiană – granito, ce înseamnă granulat. Această piatră este una dintre cele mai dure, dense și rezistente. Nuanțele de albastru nu sunt firești pentru pietrele naturale. Cu toate acestea, granitul BLUE PEARL are o culoare extrem de neobișnuită. Gama cromatică este multiformă – străluceste cu tot spectru de nuanțe de albastru, de la cel mai deschis pana la negru. În interior, culoarea marmurei  BLUE PEARL  depinde în mare măsură de iluminare și culorile vecine. În spațiul luminos, va emite un albastru transparent, lucios. In apropiere de nuanțele de gri – va deveni dezactivat, palid. Lângă nuanțe întunecate va tinde spre gama de negru, insă petele de pe fundal  se vor pronunța ca lumina steleor.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BUTTERFLY BLUE

  BUTTERFLY BLUE

  Blue Butterfly este un granit neobișnuit, albastru, cu ornament ce copleseste imaginația. Este considerat unul dintre cele mai frumoase feluri de granit cu striații gri-maronii. El este capabil să ofere o profunzime încântătoare oricărui produs. Structura sa cristalină și aspectul unical îl face aplicabil pentru decororul si construcțiile de interior și exterior a clădirilor. Utilizarea granitului în decorul de interior aduce la crearea unei atmosfere de liniste și securitate.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  COSMIC GOLD

  COSMIC GOLD

  Granitul are origine magmatică și este după durabilitate al doilea mineral de pe planetă. Cosmic Gold lărgeste hotarele imaginației și provoacă idei îndrăznețe de design. Cosmic Gold este unul dintre cele mai solicitate și populare. Este acoperit cu un desen excepțional care variază de la placă la placă, de la o mină de extragere la alta. Maro-bej, cu o înpanzire bogata de striații aurii, care se adună într-un model de munți sau valuri, este incredibil de fascinant. Grație structurii sale omogene, Cosmic Gold aparține unei specii exclusive de granit.
  Domeniul de aplicare în construcții si decor este imens – Cosmic Gold se potriveste cat pentru exterior, atat și pentru spațiile de interior. Acest granit este rezistent la acțiunea acizilor și la temperaturi extreme. Produsele fabricate din această piatră naturală arata luxos și nobil.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA JULIA

  CREMA JULIA

  Granit CREMA JULIA are nuanță delicată, plăcută, bej-maro. Această culoare discretă este perfectă pentru interiorul delicat. CREMA JULIA este o piatra cu durabilitate si longevitate înaltă, din care cauză este un material preferat în multe țări din întreaga lume. Piatrase foloseste atât pentru design exterior, cât și pentru cel interior. Nuanța deschisă clasică a granitului Crema Julia permite ca produsele fabricate din acest material sa se integreze armonios în orice stil de design. Este excelent pentru blaturile de bucătărie și de baie, deoarece posedă o rezistență sporită, permeabilitate la umiditate și nu intră in reacție cu acizi și alcali.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  FARFALLA BLUE

  FARFALLA BLUE

  Farfalla Blue este un granit neobișnuit, albastru, cu ornament ce copleseste imaginația. Este considerat unul dintre cele mai frumoase feluri de granit cu incluziuni gri-maronii. Acest material este apt  să ofere o profunzime încântătoare oricărui produs. Structura sa cristalină și aspectul unical îl face aplicabil pentru decororul si construcțiile de interior și exterior a clădirilor. Utilizarea granitului în decorul de interior aduce la crearea unei atmosfere de liniste și securitate.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  G 562

  G 562

  Granitul G562 (Maple Red) are o structură cristalină uniformă în care cristalele de feldspat alternează cu cuarț. Culoarea pietrei G562 este roșiatică cu incluziuni de nuanță întunecată. Un mare avantaj este că culoarea granitului rămâne neschimbată de la placă la placă. Suprafața granitului lustruit G562 dezvăluie cele mai bune microfisuri structurale care subliniază originea naturală a rocii. Ea se aplică pentru placarea fațadelor si pereților în exterior și în interiorul clădirilor.
  Pentru întruchiparea ideilor de design într-un stil clasic, acest granit de origine chineză este extrem de solicitat. Culorile sale calde și ornamentul mărunt subliniază textura și culoarea fațadelor realizate din specii de lemn masiv, susținând conceptul artistic general.

  Quick View

Articole din piatra naturala la comanda in Moldova

Articole din piatra naturala in Chisinau pot fi un excelent punct de plecare pentru designul interior. Piatra naturala poate fi numita cu adevarat obiect al artei de natura. Unicitatea sa principala consta in faptul ca modelele placilor de piatra, precum amprentele digitale, sunt unice si este imposibil sa gasesti doua identice. Aceasta proprietate atrage un numar atat de mare de oameni care iubesc exclusivitatea si originalitatea.

Pentru cunoscatorii originalitatii, compania noastra ofera articole din piatra naturala la comanda. In Moldova, tot mai multi oameni cauta exact in aceasta directie – fie proprietarul articolului intr-un singur exemplar. Piatra naturala este materialul de constructive, care va va distinge casa de altele. Oportunitatea de a comanda articole din piatra naturala in Moldova este o adevarata descoperire pentru potentialul de proiectare nelimitat si pentru proprietarii de spatii nestandardizate, care se gasesc adesea intr-o pozitie dificila atunci cand aleg articole de interior.

Vanzare de articole din piatra naturala in Chisinau devine din ce in ce mai populara in fiecare an datorita caracterului sau ecologic. Un numar din mai mare de oameni se gandesc la importanta grijii atat pentru natura, cat si pentru sine. Piatra naturala este un material ecologic care nu are niciun impact negativ asupra mediului si asupra corpului uman, iar unele exemplare au chiar proprietati antiseptice.

Indelit, in calitate de producator de articole din piatra naturala in Moldova, ofera o garantie de durabilitatea. Piatra naturala are o rezistenta si o stabilitatea incredibile la influentele externe. Nu se teme de lumina ultravioleta, de expunerea la umiditate sau de temperaturile extreme. Piatra nu isi pierde caracteristicile de performanta pentru o lunga perioada de timp si nu se prabuseste.

Fabricare moderna de articole din marmura si granit le face mai accesibile ca niciodata, datorita tehnologiilor avansate. A devenit mai rapid si mai usor de extras si prelucrat piatra, iar noile tehnologii de instalare va permit sa creati cele mai neasteptate modele, care sunt complet sigure si foarte durabile.

Combinatia de experienta, tehnologie, instrumente si maiestrie este cheia unui rezultat final uimitor. Specialistii Indelit vor efectua toate masuratorile necesare si vor realiza articole de orice forma, potrivite in mod ideal pentru dvs. In lumea moderna a devenit mai usor de a cumpara articole din piatra naturala in Chisinau. Oferind preferinta unui articol realizat din cel mai durabil material, obtineti durabilitatea, exclusivitatea si sens ecologic. De aceea, asteptam cu nerabdare pentru cumparaturile voastre in showroom-ul nostru Indelit.

Articole din piatra la comanda in Moldova – numai Indelit!