Marmura

 • изделия из камня в Молдове

  ASH GREY

  ASH GREY

  Marmură Ash Grey polisată intra în categoria pietrelor naturale extrem de rezistente la trafic întens. Textura sofisticata a striațiilor diferă de la o placă la alta, ceea ce duce la efecte vizuale irepetabile.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIANCO CARRARA

  BIANCO CARRARA

  Marmura italiană Bianco Carrara este recomandată pentru decorul de interior: podele, glafuri, scări, elemente decorative etc. Marmura nu este recomandată pentru utilizare în exterior.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIG FLOWER

  BIG FLOWER

  Recomandăm la placari verticale și orizontale. Se aplica pentru lucrari de interior cât și la cele de exterior. Da un aspect spectaculos  blaturilor de bucătărie,  baie, glafurilor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BOTTICINO

  BOTTICINO

  Domeniu de aplicare: suprafete orizintale si verticale (podele și pereți) de interior, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA ONICIATA

  BRECCIA ONICIATA

  Marmura Breccia Oniciata – este marmura crem cu striații pronuntate semitransparente.  Creaza o atmosfera de confort și lux. Se aplica la decorarea si design al locuințelor personalizate și la finisajele spațiilor publice.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  Breccia Sarda este o marmura italiana de culoare bej cu striații slab pronuntate. Este un material modern, care se bucura de o popularitate deosebita. Breccia Sarda este un material elegant, ce creaza o atmosfera speciala.  Se foloseste la diverse amenajari in locuinte particulare si sedii publice (receptii/hoteluri/saloane de infrumusețe etc).
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CALACATA

  CALACATA

  Marmură CALACATA se aplica la placari în bai, bucătării, holuri, livinguri etc. Este un material de decor solicitat pentru finisajul pereților, podelelor, scarilor, contratreptelor. Pe larg se foloseste la fabricarea  blaturilor de baie și de bucătărie, glafurilor, semineelor, ramelor decorative.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA MARFIL

  CREMA MARFIL

  Grosimea placii corespunde exact cu cea enunțata, fapt care face marmura Crema Marfil pe drept numită model de referință. Aceasta piatra naturala este lipsita total de caverne si crapaturi mascate cu umplutura de  mastic cream și adezivi epoxidici – ceea ce vorbeste de o calitate inalta a acestui material. Placile standard sunt de dimensiuni destul de mari si se potrivesc perfect pentru decor si finisaj in camera de baie, bucatarii, livinguri, birouri, showroomuri,  restaurante… Eleganta incontestabila al pietrii CREMA MARFIL este o alegere perfecta pentru cei care pretuiesc calitatea imbinata cu nivel estetic inalt.
  Quick View

Granit

 • ABSOLUT BLACK

  ABSOLUT BLACK

  Granitul ABSOLUT BLACK se aplică la fabricarea blaturilor pentru bucătării, grătare, scări si pervazuri exterioare, placări de podea și pereți (lucrări externe și interne).
  Se găsește că acest granit induce o atmosferă elegantă, îndrăzneață și dramatică, care este perfectă pentru aspectul șic și convențional. Este extras în principal din sudul Indiei și prezintă o culoare și o textură uniforme. Privind-o de departe, piatra arată negru pur, dar la o privire mai atentă, se pot observa cu ușurință depozitele sale minerale gri.
  Granitul negru absolut este o alegere fabuloasă de piatră atât pentru aplicații interioare, cât și exterioare, în special blaturi, pardoseli, placare exterioară și alte aplicații arhitecturale. Cel mai bun lucru despre acest granit este că funcționează bine chiar și la temperaturi de îngheț. Deși acest granit poate fi obținut și din alte țări, gradul general al variantei indiene este mult mai bun decât alte variante. Acesta este motivul pentru care India este considerată cel mai mare exportator de granite negre în diferite părți ale lumii.

  Quick View
 • ASWAN DARK

  ASWAN DARK

  Granitul ASWAN DARK lucios este o piatra naturala frumoasa si versatila, care este cariera in orasul Aswan, situat in sudul Egiptului. Acest tip de granit este foarte apreciat pentru frumusețea și durabilitatea sa atemporală, ceea ce îl face o alegere populară pentru o gamă largă de aplicații atât în ​​mediul rezidențial, cât și în cel comercial.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  ASWAN RED

  ASWAN RED

  Granitul Red Aswan lucios este soluția perfecta pentru glafuri, trepte-contratrepte, blaturi de bucatarie si baie plus alte elemente speciale. Culoarea predominanta este maroniu inchis cu pete mari rosiatice. Material rezistent la zgârieturi, umiditate si pete.

  Quick View
 • AZUL NOCE

  AZUL NOCE

  Granitul Azul Noche are o forma neregulata si granularitate medie, concentrate in nuante predominante de negru, gri. Fiind o piatra naturala, este recomandata pentru pardoseli, pereti interiori si exteriori, scari, mese, chivete, blaturi de bucatarie, cazi de dus.

  Quick View
 • AZUL PLATINO

  AZUL PLATINO

  Granitul Azul Platino provine dintr-o carieră de rocă de lângă localitatea Vigo, Spania. Materialul este utilizat pe piața spaniolă de sute de ani. Catedrala din Santiago Di Compostela, Spania este realizată în întregime din granit extras din zona Vigo. Structura densă și compactă a acestui granit face din el produsul ideal pentru proiecte comerciale de anvergură și pentru bucătării. În timpul procesului de lustruire, pe suprafața pietrei se aplică o rășină epoxidică pentru umplerea orificiilor, crăpăturilor sau fisurilor naturale care pot exista. Aceasta nu afectează durabilitatea, întreținerea sau frumusețea acestui tip de piatră. Este posibil ca unele dintre cele mai mici orificii care nu pot reține rășina să se deschidă din nou cu ocazia etapelor de finisare. Cu toate acestea, calitatea sau aspectul general al materialului nu vor fi afectate.Fiind o piatră naturală, este recomandată impermeabilizarea sa pentru prelungirea longevității. Aplicații posibile: pardoseli și pereți interiori si exteriori, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș. Finisaje: Lustruit, mat, periat, sablat, buciardat, fiamat.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BALTIC BROWN

  BALTIC BROWN

  Granitul este o rocă vulcanică care s-a format prin răcire lentă și fosilizare a magmei. Denumirea pietrii provine din limba italiană  – granito, ce înseamnă granulat. Acest material natural este una dintre cele mai dure, dense și rezistente roci. Granitul BALTIC BROWN prezintă  o combinație sofisticată de maro și negru cu o mulțime de nuanțe de gri deschis.

  Quick View
 • BELVEDERE LUCIDO

  BELVEDERE LUCIDO

  Granitul are origine magmatică și este după durabilitate al doilea mineral de pe planetă. BELVEDERE LUCIDO lărgeste hotarele imaginației și provoacă idei îndrăznețe de design. BELVEDERE LUCIDO este unul dintre cele mai solicitate și populare.
  Domeniul de aplicare în construcții si decor este imens – BELVEDERE LUCIDO se potriveste cat pentru exterior, atat și pentru spațiile de interior. Acest granit este rezistent la acțiunea acizilor și la temperaturi extreme. Produsele fabricate din această piatră naturală arata luxos și nobil.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BLACK GALAXY

  BLACK GALAXY

  Granitul BLACK GALAXY este o rocă vulcanică. Această piatră este una dintre cele mai dure, și rezistente materiale. BLACK GALAXY și-a primit numele neobișnuit grație fundalului profund „cosmic”, cu milioane de pete strălucitoare. Stele medii,  mari si praful de stele formează multiple galaxii care pot fi contemplate ore în șir. Mineralul se extrage în carierele din Pakistan.

  Quick View

Articole din piatra naturala la comanda in Moldova

Articole din piatra naturala in Chisinau pot fi un excelent punct de plecare pentru designul interior. Piatra naturala poate fi numita cu adevarat obiect al artei de natura. Unicitatea sa principala consta in faptul ca modelele placilor de piatra, precum amprentele digitale, sunt unice si este imposibil sa gasesti doua identice. Aceasta proprietate atrage un numar atat de mare de oameni care iubesc exclusivitatea si originalitatea.

Pentru cunoscatorii originalitatii, compania noastra ofera articole din piatra naturala la comanda. In Moldova, tot mai multi oameni cauta exact in aceasta directie – fie proprietarul articolului intr-un singur exemplar. Piatra naturala este materialul de constructive, care va va distinge casa de altele. Oportunitatea de a comanda articole din piatra naturala in Moldova este o adevarata descoperire pentru potentialul de proiectare nelimitat si pentru proprietarii de spatii nestandardizate, care se gasesc adesea intr-o pozitie dificila atunci cand aleg articole de interior.

Vanzare de articole din piatra naturala in Chisinau devine din ce in ce mai populara in fiecare an datorita caracterului sau ecologic. Un numar din mai mare de oameni se gandesc la importanta grijii atat pentru natura, cat si pentru sine. Piatra naturala este un material ecologic care nu are niciun impact negativ asupra mediului si asupra corpului uman, iar unele exemplare au chiar proprietati antiseptice.

Indelit, in calitate de producator de articole din piatra naturala in Moldova, ofera o garantie de durabilitatea. Piatra naturala are o rezistenta si o stabilitatea incredibile la influentele externe. Nu se teme de lumina ultravioleta, de expunerea la umiditate sau de temperaturile extreme. Piatra nu isi pierde caracteristicile de performanta pentru o lunga perioada de timp si nu se prabuseste.

Fabricare moderna de articole din marmura si granit le face mai accesibile ca niciodata, datorita tehnologiilor avansate. A devenit mai rapid si mai usor de extras si prelucrat piatra, iar noile tehnologii de instalare va permit sa creati cele mai neasteptate modele, care sunt complet sigure si foarte durabile.

Combinatia de experienta, tehnologie, instrumente si maiestrie este cheia unui rezultat final uimitor. Specialistii Indelit vor efectua toate masuratorile necesare si vor realiza articole de orice forma, potrivite in mod ideal pentru dvs. In lumea moderna a devenit mai usor de a cumpara articole din piatra naturala in Chisinau. Oferind preferinta unui articol realizat din cel mai durabil material, obtineti durabilitatea, exclusivitatea si sens ecologic. De aceea, asteptam cu nerabdare pentru cumparaturile voastre in showroom-ul nostru Indelit.

Articole din piatra la comanda in Moldova – numai Indelit!