Pardoselile de piatră din Moldova, datorită caracterului lor unic și durabilității, au fost preferate de mii de ani.

Pardoselile de marmură din Moldova sunt apreciate pentru eleganța lor clasică. Mineralul este ușor de recunoscut prin texturile sale moi și culorile cremoase, care variază de la alb la negru. Pardoselile de marmură la comandă din Chișinău sunt cel mai adesea lustruite până la o strălucire asemănătoare unei oglinzi, care subliniază frumusețea sa subtilă. Marmura poate fi nu numai netedă, ci și mată și aspră, astfel încât prinderea piciorului pe podea să fie mai sigură.

Marmura lustruită este alunecoasă, astfel încât aplicarea sa în bucătărie și baie necesită o îngrijire suplimentară din partea vizitatorilor. Marmura lustruită este mai texturată și este o alternativă sigură excelentă.

Există numeroase motive estetice și practice pentru a comanda pardosea din piatră naturală la Chișinău:

  • Fiecare element de piatră este o creație unică a pământului, care face pardoseala specială și inimitabilă.
  • Pardoselele din piatră naturală la comandă din Chișinău sunt produse naturale, ecologice, care nu poluează mediul înconjurător.
  • Pardoselile de piatră personalizate din Chișinău pot fi numite în siguranță veșnice. Primele semne de abraziune vor începe să apară abia după zeci, sau chiar sute de ani.

Podelele din piatră naturală din Moldova sunt frumoase, puternice și foarte rezistente. Pot fi folosite în aproape orice cameră a casei. Este, de asemenea, unul dintre puținele materiale care este perfect pentru utilizare în exterior.

Dacă ați ales deja piatra ca material de finisare, atunci puteți cumpăra podele din piatră naturală în Moldova la prețuri excelente în showroom-ul companiei noastre Indelit.