Scari din piatra naturala la comanda in Moldova

Scari din piatra in Chisinau pot deveni un adevarat decor al grupurilor intrioare, care vor fi primii pentru intalnirea de oaspeti si vizitatori. Scari de piatra sunt folosite in parcele casnice, in gradini sau la intrarea in locuri publice. Scara ar trebui sa completeze aspectul cladirii si sa-i sublinieze stilul, de aceea este foarte important sa acordati atentie la alegerea acestui articol, ca si pentru alte articole din piatra pentru exterior.

Frumusetea nu este cu siguranta singura cerinta pentru o scara. Vanzare de scari din piatra naturala in Moldova se efectueaza in diferite magazine. Dar este foarte important sa fie:

 • Sigura;

 • Comoda;

 • Simpla in exploatare.

Dar atunci cand alegeti un articol care va va servi in fiecare zi timp de multi ani, ar trebui sa acordati preferinta companiilor de incredere. Scari din piatra naturala la comanda in Chisinau de la compania Indelit indeplinesc toate standardele internationale de calitate.

Cel mai popular material pentru realizarea scarii este granit. O paleta larga de nuante va permite sa realizati un articol care sa se potriveasca oricarui design si stil. Este destul de usor pentru a cumpara scari din granit in Moldova, care vor fi un plus excelent pentru fatada. Printre bogatul asortiment de culori ale pietrei naturale, il puteti gasi cu siguranta pe cel care este ideal pentru dvs.

Scari din granit in Chisinau au o serie de avantaje:

 • Durabilitate – primele semne de abraziune nu apar decat dupa 500 de ani. De aceea granitul este atat de popular ca material de acoperire pentru cladirile publice;

 • Rezistenta la atmosfera – articole din granit nu se tem de temperaturi extreme, radiatii UV si orice precipitatii;

 • Scari din piatra la comanda in Moldova au o rezistenta ridicata in comparatie cu alte materiale. Granitul este de aproximativ 2 ori mai puternic decat orice alta piatra;

 • Usor de curatat. Granitul nu necesita intretinere specializata sau manipulare speciala. Acesta este un material foarte simplu.

 • Ecologic – materialul este complet sigur pentru oameni si mediu.

De a comanda sau cumpara scari din piatra naturala in Chisinau se poate in diferite tipuri de procesare a pasilor. Suprafata poate fi:

 • Slefuit – are o usoara denivelare in relief;

 • Lustruit – aceasta scara are finisaj oglinda. Glossul subliniaza in mod eficient structura si modelul rasei;

 • Mediu-dur – denivelarile intr-o astfel de scara nu depasesc 2 mm. Acest tip este considerat cel mai optim pentru optiunile de strada..

Puteti pune intrebarile dvs. apeland +373 (22) 999 888 sau specialistii nostri din showroom. Toate scari de la companie Indelit au preturi accesibile. Dar, pentru exterior, facem de asemenea:

Articole din piatra la comanda in Moldova – numai Indelit!