PIATRA ARTIFICIALA

Piatra artificiala este fabricata din fibra de sticla, poliester si particule de piatra naturala, iar cea reconstituita are in compozitie elemente naturale macinate si recompuse. Identifică trei tipuri QUARȚ, MARMORES și LAPITEC.


QUARȚ – este un material obţinut din zdrobirea şi pisarea a 95% piatră şi rășini sintetice şi pigmenţi. Blaturile din quartz compozit prezintă avantajul unui pachet coloristic extrem de variat, completând astfel durabilitatea şi rezistenţa acestuia. Nefiind un material natural este mai ușor de integrat în diferite tipuri de amenajări, atât pentru iubitorii nuanţelor calde, deschise cât și pentru cei ce își doresc culori intense, de accent. Paleta cromatică respectă uniformitatea și atrage atenția prin aspectul suprafeţei foarte lucios și uniform.
MARMORES – seria compusă din fracțiune de marmură. Nu absoarbe lichide, însă este ușor de clătit și poate fi deteriorată datorită scurgerii accidentale a lichidelor, cum ar fi oțetul și lămâia.
LAPITEC – o piatră sinterizată inovatoare, extrem de dură care rezistă la impact, abraziune, bacterii și mucegai. Suprafața neporoasă nu este zgâriată, colorată și deteriorată de acizi și solvenți.

Articole din piatra artificiala la comanda in Moldova

Piatra tehnica este un material artificial creat din piatra naturala zdrobita si un liant. Articole din piatra artificiala in Chisinau nu sunt in nici un fel inferioare calitatii si fiabilitatii articolelor fabricate din materiale naturale, ci dimpotriva, in unele cazuri chiar le depasesc. Piatra nu are pori, ceea ce o face mai eficienta si mai utila. Datorita suprafetei sale neporoase si a lipsei de absorbtie, este cel mai des utilizat in bucatarie sau in zone pentru baie.

Printre principalele avantaje ale pietrei inginerice se numara urmatoarele:

  • Are aproape toate proprietatile pietrei naturale: rezistenta, durabilitate, rezistenta la deteriorare.

  • Singura diferenta este ca desenul nu este creat de timp si natura, ci direct, de oamenii insisi.

  • O mare varietate de culori. Articole din piatra artificiala la comanda in Moldova vor fi cat mai aproape de versiunea creata de imaginatia dvs. in culori, modele si forme. Aceasta poate include si posibilitatea de a recrea tendinta din acest an – panouri de piatra simetrica.

  • Multi oameni prefera de a cumpara articole din piatra artificiala in Chisinau datorita usurintei de intretinere. Datorita aceleiasi suprafete neporoase, piatra tehnica nu necesita intretinere specializata si frecventa.

Sincer vorbind, piatra tehnica are si mai multe avantaje decat piatra naturala. De aceea, ca producator de articole din piatra artificiala in Moldova, urmarim cele mai populare tendinte din industria de design interior si cream in mod regulat solutii noi si estetice.

De aceea, fabricare de articole si calitatea acestora nu sunt inferioare materialelor naturale. Acest material modern este potrivit pentru orice fel de lucrari: placari de perete sau podea, sculptura sau elemente functionale. Datorita acestui fapt, exista o lista conditionata pentru piatra tehnica:

Vanzare de articole din piatra artificiala in Chisinau devine din ce in ce mai populara. La urma urmei, tot mai multi oameni apreciaza calitatea pietrei tehnice. De a cumpara sau comanda articole puteti prin contacte de sediul nostru, prin telefon +373 (22) 999 888, sau vizitand showroom-ul de la str. Alexandru Bernardazzi 25.

Articole din piatra la comanda in Moldova – numai Indelit!