Blaturi din piatra naturala

Piatra naturală este soluția perfectă pentru a fi lipsit de grija deteriorării unui blat executat și acest tip de piatră. A avea un blat din piatră naturală înseamnă a avea în casa dumneavoastră un element din marmură sau granit. Marmura și granitul sunt roci naturale întrebuințate special pentru producerea blaturilor, atât din bucătărie, cât și din baie, dar și în alte locuri.

Ce este piatra naturală?

Piatra naturală este o rocă metamorfică (ia naștere din alte roci) sau magmatică (din solidificarea rocilor vulcanice). Ea este perfectă pentru amenajările spațiilor de interior și de exterior. La interior se utilizează mai ales pentru executarea blaturilor de baie, bucătărie, în sufragerii, birouri, holuri, recepții, trepte,etc. În exterior piatra naturală are rol mai mult decorativ precum placarea gardurilor,scări, glafuri de exterior, etc.

Unde este utilizată piatra naturală?

Pentru proprietățile care le are, piatra naturală este tot mai des utilizată la diferite încăperi, în diverse stiluri. Compania noastră se ocupă de executarea anumitor lucruri din piatră naturală, în special blaturi. Din această perspectivă blatul din piatră naturală poate fi folosit la:

 • Blat de baie;
 • Blat de bucătărie;
 • La recepție (hoteluri);
 • Masă-Bar(cafenele);
 • Pardoseli;
 • Trepte de interior,etc.

Blaturile sunt executate la comanda clientului din marmură sau granit. Deseori la întrebarea ”Care e mai eficient -granitul sau marmura?” răspundem simplu, ambele au avantajele lor, iar per-ansamblu constituie același element practic pentru orice spațiu.

De ce piatra naturală se folosește des la executarea blaturilor?

Executarea blaturilor din piatră naturală este una din specialitățile întreprinderii noastre. Piatra naturală este temeinică, ea rezistă atât în fața factorilor nocivi, cât și în provocarea timpului. Puteți observa că procurând o dată în viață un blat din piatră naturală, nu veți mai avea necesitatea să-l schimbați cu un altul apoi. Piatra naturală este simplu de întreținut, pentru că nu necesită cheltuieli în surplus, în cazul formării unor abraziuni la suprafața acestuia, el poate fi ușor lustruit, iată de ce preferăm să utilizăm piatra naturală la crearea blaturilor. Ea este rezistentă, iar siguranța și longevitatea unui blat este o condiție esențială pentru clienții noștri.

Ce culori sunt utilizate frecvent la crearea blaturilor din piatră naturală?

Textura pietrei naturale este diferită, aceasta este unică de la o piatră la alta. Se datorează acest fenomen zonelor unde se găsește piatra naturală, condițiilor în care s-a dezvoltat și impurităților care le conține. Iată de ce culorile sunt diferite de la un blat la altul, iar un desen identic la un alt blat nu veți putea descoperi, ele se asemănă fiind privite fără analiză vizuală, dar privite centimetric veți observa diferența dintre acestea. Culoarea neagră este utilizată frecvent. Mai jos vă propunem un asortiment de culori posibile:

Pentru marmură: Antracite; Ash grey; Bianco carrara; Big flower; Crema marfil ,etc.

 • изделия из камня в Молдове

  ASH GREY

  ASH GREY

  Marmură Ash Grey polisată intra în categoria pietrelor naturale extrem de rezistente la trafic întens. Textura sofisticata a striațiilor diferă de la o placă la alta, ceea ce duce la efecte vizuale irepetabile.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIANCO CARRARA

  BIANCO CARRARA

  Marmura italiană Bianco Carrara este recomandată pentru decorul de interior: podele, glafuri, scări, elemente decorative etc. Marmura nu este recomandată pentru utilizare în exterior.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIG FLOWER

  BIG FLOWER

  Recomandăm la placari verticale și orizontale. Se aplica pentru lucrari de interior cât și la cele de exterior. Da un aspect spectaculos  blaturilor de bucătărie,  baie, glafurilor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BOTTICINO

  BOTTICINO

  Domeniu de aplicare: suprafete orizintale si verticale (podele și pereți) de interior, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA ONICIATA

  BRECCIA ONICIATA

  Marmura Breccia Oniciata – este marmura crem cu striații pronuntate semitransparente.  Creaza o atmosfera de confort și lux. Se aplica la decorarea si design al locuințelor personalizate și la finisajele spațiilor publice.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  Breccia Sarda este o marmura italiana de culoare bej cu striații slab pronuntate. Este un material modern, care se bucura de o popularitate deosebita. Breccia Sarda este un material elegant, ce creaza o atmosfera speciala.  Se foloseste la diverse amenajari in locuinte particulare si sedii publice (receptii/hoteluri/saloane de infrumusețe etc).
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CALACATA

  CALACATA

  Marmură CALACATA se aplica la placari în bai, bucătării, holuri, livinguri etc. Este un material de decor solicitat pentru finisajul pereților, podelelor, scarilor, contratreptelor. Pe larg se foloseste la fabricarea  blaturilor de baie și de bucătărie, glafurilor, semineelor, ramelor decorative.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA MARFIL

  CREMA MARFIL

  Grosimea placii corespunde exact cu cea enunțata, fapt care face marmura Crema Marfil pe drept numită model de referință. Aceasta piatra naturala este lipsita total de caverne si crapaturi mascate cu umplutura de  mastic cream și adezivi epoxidici – ceea ce vorbeste de o calitate inalta a acestui material. Placile standard sunt de dimensiuni destul de mari si se potrivesc perfect pentru decor si finisaj in camera de baie, bucatarii, livinguri, birouri, showroomuri,  restaurante… Eleganta incontestabila al pietrii CREMA MARFIL este o alegere perfecta pentru cei care pretuiesc calitatea imbinata cu nivel estetic inalt.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA NOVA

  CREMA NOVA

  Marmura CREMA NOVA piatra naturala care contine culori fine si cremoase. Aceasta marmura este alegerea perfecta pentru locuintele si zonele comerciale care necesita un plus de prospetime si luminozitate. Pentru o stralucire intensa, roca se lustruieste, acest proces constand in netezirea suprafetei prin umplerea fisurilor si golurilor. Pentru o mai mare longetivitate, marmura de acest tip poate fi impermeabilizata. Datorita rezistentei marmura de acest tip este ideal pentru trepte aflate in exteriorul constructiei.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA VALENCIA

  CREMA VALENCIA

  Marmură CREMA VALENCIA este o piatra naturala de culoare galbenă  cu striații dense de nuanțe de roz-maroniu. Avand un aspect luminos si cald ea este cu adevărat fascinantă. Singura carieră în care se extrage acest tip de marmură se afla in Spania, provincia Valencia,  fapt care  face aceasta piatra un material exclusiv. Fiecare centimetru pătrat  poseda desen unicat, ceea ce permite de a crea un interior personalizat si irepetabil.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  EAGLE BEIGE

  EAGLE BEIGE

  EAGLE BEIGE  este marmura de culoare calda de bej, cu striații ce formeaza un ornament frumos pe  toata suprafața materialului.  Aceasta piatră cu ușurința creza  în interior un mediu nobil si confortabil. Poseda de o durabilitate înaltă, aspect inteligent si calm din care cauza are o gama larga de aplicații. Se recomanda în deosebi pentru placarea spațiilor mari –  pereților si podelelor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  EMPERADOR DARK

  EMPERADOR DARK

  Marmura Emperador Dark este un material care se aplica si in exterior si in spațiile de interior. Se recomanda pentru pardoseli, pereți, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alt element care pote fi realizat din piatră naturală.
  Quick View

Pentru granit: Baltic brown; Black galaxy; Butterfly blue; Butterfly green; Imperial red, etc.

 • ABSOLUT BLACK

  ABSOLUT BLACK

  Granitul ABSOLUT BLACK se aplică la fabricarea blaturilor pentru bucătării, grătare, scări si pervazuri exterioare, placări de podea și pereți (lucrări externe și interne).
  Se găsește că acest granit induce o atmosferă elegantă, îndrăzneață și dramatică, care este perfectă pentru aspectul șic și convențional. Este extras în principal din sudul Indiei și prezintă o culoare și o textură uniforme. Privind-o de departe, piatra arată negru pur, dar la o privire mai atentă, se pot observa cu ușurință depozitele sale minerale gri.
  Granitul negru absolut este o alegere fabuloasă de piatră atât pentru aplicații interioare, cât și exterioare, în special blaturi, pardoseli, placare exterioară și alte aplicații arhitecturale. Cel mai bun lucru despre acest granit este că funcționează bine chiar și la temperaturi de îngheț. Deși acest granit poate fi obținut și din alte țări, gradul general al variantei indiene este mult mai bun decât alte variante. Acesta este motivul pentru care India este considerată cel mai mare exportator de granite negre în diferite părți ale lumii.

  Quick View
 • ASWAN DARK

  ASWAN DARK

  Granitul ASWAN DARK lucios este o piatra naturala frumoasa si versatila, care este cariera in orasul Aswan, situat in sudul Egiptului. Acest tip de granit este foarte apreciat pentru frumusețea și durabilitatea sa atemporală, ceea ce îl face o alegere populară pentru o gamă largă de aplicații atât în ​​mediul rezidențial, cât și în cel comercial.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  ASWAN RED

  ASWAN RED

  Granitul Red Aswan lucios este soluția perfecta pentru glafuri, trepte-contratrepte, blaturi de bucatarie si baie plus alte elemente speciale. Culoarea predominanta este maroniu inchis cu pete mari rosiatice. Material rezistent la zgârieturi, umiditate si pete.

  Quick View
 • AZUL NOCE

  AZUL NOCE

  Granitul Azul Noche are o forma neregulata si granularitate medie, concentrate in nuante predominante de negru, gri. Fiind o piatra naturala, este recomandata pentru pardoseli, pereti interiori si exteriori, scari, mese, chivete, blaturi de bucatarie, cazi de dus.

  Quick View
 • AZUL PLATINO

  AZUL PLATINO

  Granitul Azul Platino provine dintr-o carieră de rocă de lângă localitatea Vigo, Spania. Materialul este utilizat pe piața spaniolă de sute de ani. Catedrala din Santiago Di Compostela, Spania este realizată în întregime din granit extras din zona Vigo. Structura densă și compactă a acestui granit face din el produsul ideal pentru proiecte comerciale de anvergură și pentru bucătării. În timpul procesului de lustruire, pe suprafața pietrei se aplică o rășină epoxidică pentru umplerea orificiilor, crăpăturilor sau fisurilor naturale care pot exista. Aceasta nu afectează durabilitatea, întreținerea sau frumusețea acestui tip de piatră. Este posibil ca unele dintre cele mai mici orificii care nu pot reține rășina să se deschidă din nou cu ocazia etapelor de finisare. Cu toate acestea, calitatea sau aspectul general al materialului nu vor fi afectate.Fiind o piatră naturală, este recomandată impermeabilizarea sa pentru prelungirea longevității. Aplicații posibile: pardoseli și pereți interiori si exteriori, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș. Finisaje: Lustruit, mat, periat, sablat, buciardat, fiamat.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BALTIC BROWN

  BALTIC BROWN

  Granitul este o rocă vulcanică care s-a format prin răcire lentă și fosilizare a magmei. Denumirea pietrii provine din limba italiană  – granito, ce înseamnă granulat. Acest material natural este una dintre cele mai dure, dense și rezistente roci. Granitul BALTIC BROWN prezintă  o combinație sofisticată de maro și negru cu o mulțime de nuanțe de gri deschis.

  Quick View
 • BELVEDERE LUCIDO

  BELVEDERE LUCIDO

  Granitul are origine magmatică și este după durabilitate al doilea mineral de pe planetă. BELVEDERE LUCIDO lărgeste hotarele imaginației și provoacă idei îndrăznețe de design. BELVEDERE LUCIDO este unul dintre cele mai solicitate și populare.
  Domeniul de aplicare în construcții si decor este imens – BELVEDERE LUCIDO se potriveste cat pentru exterior, atat și pentru spațiile de interior. Acest granit este rezistent la acțiunea acizilor și la temperaturi extreme. Produsele fabricate din această piatră naturală arata luxos și nobil.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BLACK GALAXY

  BLACK GALAXY

  Granitul BLACK GALAXY este o rocă vulcanică. Această piatră este una dintre cele mai dure, și rezistente materiale. BLACK GALAXY și-a primit numele neobișnuit grație fundalului profund „cosmic”, cu milioane de pete strălucitoare. Stele medii,  mari si praful de stele formează multiple galaxii care pot fi contemplate ore în șir. Mineralul se extrage în carierele din Pakistan.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BLUE PEARL

  BLUE PEARL

  Granitul este o rocă vulcanică formată prin răcirea lentă și fosilizarea magmei. Denumirea provine din limba italiană – granito, ce înseamnă granulat. Această piatră este una dintre cele mai dure, dense și rezistente. Nuanțele de albastru nu sunt firești pentru pietrele naturale. Cu toate acestea, granitul BLUE PEARL are o culoare extrem de neobișnuită. Gama cromatică este multiformă – străluceste cu tot spectru de nuanțe de albastru, de la cel mai deschis pana la negru. În interior, culoarea marmurei  BLUE PEARL  depinde în mare măsură de iluminare și culorile vecine. În spațiul luminos, va emite un albastru transparent, lucios. In apropiere de nuanțele de gri – va deveni dezactivat, palid. Lângă nuanțe întunecate va tinde spre gama de negru, insă petele de pe fundal  se vor pronunța ca lumina steleor.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BUTTERFLY BLUE

  BUTTERFLY BLUE

  Blue Butterfly este un granit neobișnuit, albastru, cu ornament ce copleseste imaginația. Este considerat unul dintre cele mai frumoase feluri de granit cu striații gri-maronii. El este capabil să ofere o profunzime încântătoare oricărui produs. Structura sa cristalină și aspectul unical îl face aplicabil pentru decororul si construcțiile de interior și exterior a clădirilor. Utilizarea granitului în decorul de interior aduce la crearea unei atmosfere de liniste și securitate.

  Quick View
 • BUTTERFLY GREEN

  BUTTERFLY GREEN

  BUTTERFLY GREEN este un granit neobișnuit, verde, cu ornament ce copleseste imaginația. Este considerat unul dintre cele mai frumoase feluri de granit cu striații gri-maronii. El este capabil să ofere o profunzime încântătoare oricărui produs. Structura sa cristalină și aspectul unical îl face aplicabil pentru decororul si construcțiile de interior și exterior a clădirilor. Utilizarea granitului în decorul de interior aduce la crearea unei atmosfere de liniste și securitate.

  Quick View
 • COFFEE BROWN

  COFFEE BROWN

  Coffee Brown este un granit uimitor maro-intunicat originar din India, a cărui trăsătura de bază este culoarea sa neordinară. Textura cu numeroase incluziuni și diferite nuanțe, de la negru impenetrabil până la nuanțe cafeniu, care creează un efect 3D uimitor de scântei de foc împrăștiate pe întreaga suprafață. Granitul Coffee Brown de culoare maronie se dobandeste destul de greu, deoarece procesul de extracție este dificil si necesită echipament special si specialisti competenți. Granitul Tan Brown apărut pe piata pietrelor naturale a devenit imediat un favorit atât pentru arhitecți, cât și pentru clienți. Nu există restricții în folosirea acestui material natural – este o piatră cu durabilitate și rezistență sporită la orice climă. Granitul Coffee Brown nu se teme de îngheț, precipitații și temperaturi inalte. Pe suprafața maro murdăria și praful nu sunt vizibile ceea ce prezintă un avantaj deosebit. Coffee Brown se combină bine cu lemnul, cărămida, tencuiala artistică și orice alt tip de materiale naturale și lucrări decorative.
  În interior, acest material va adăuga eleganță si lux oricărui proiect.

  Quick View

Fiecare culoare este unică și originală. În dependență de spațiul de interior și culorile prezente (culoarea odăii de baie sau bucătărie/hotel/ cafenea,etc) specialiștii noștri vă vor propune culorile cele mai potrivite, dar desigur la alegerea dumneavoastră!

Blaturi de baie din marmură sau granit

Blatul de baie este un element mobilier strict necesar în gospodăria fiecăruia ! În blat poate fi încorporată chiuveta și pot fi încastrate alte elemente decorative. Pe un blat de baie la sigur veți amplasa detergenți (săpun/șampon) , cremuri, soluții medicamentoase, prosoape, și poate chiar alte lucruri cu o greutate mai mare (vază de cristal, aparate de îngrijire,etc). Cele enumerate anterior nu sunt altceva decât grăsimi(detergenții), acizi(soluțiile), greutăți, și să nu uităm de elementul esențial persistent în baie – APA. Din cele enumerate rezultă că aveți nevoie de un blat care:

 • E rezistent la grăsimi și nu lasă pete în urma sa;
 • Nu absoarbe acizii și nu permite deteriorarea texturii acestuia;
 • Nu permite absorbția apei și nu formează scrijeli;
 • Rezistă la greutăți.

Puteți observa deci că un blat din marmură sau de granit pentru camera de baie este o alegere potrivită. Folosirea continuă a acestuia vă va lăsa încântat/ă de selecția dumneavoastră.

Blaturi de bucătărie din marmură sau granit

Camera de bucătărie este spațiul cel mai des exploatat de femeile gospodine, iată de ce nu trebuie să neglijați confortul care de care puteți dispune având un blat din marmură sau din granit la bucătărie. Piatra naturală are un șir de proprietăți durabile în timp, iată de ce executăm blaturi de bucătărie din asemenea materiale. La bucătărie veți avea nevoie de un lavoar montat în blat, de lămpi încorporate cu rol de bar, sau de niște prize pentru aparatele pentru pregătirea bucatelor. În această zonă veți lucra mereu cu produsele reci sau fierbinți, de la o extremitate la alta, probabil veți folosi și cuțite sau alte unelte ascuțite, mai mult de atât veți folosi sucuri, oțet, bucate din grăsimi vegetale și animale, și din nou APĂ. Concluzionăm proprietățile blatului din marmură sau granit:

 • Rezistă la temperaturile înalte sau joase și nu deteriorează textura blatului;
 • Urmele lăsate de obiectele ascuțite sunt de neobservat;
 • Acizii și grăsimile nu lasă pete;
 • Nu absoarbe apa.

Astfel puteți deduce că blatul din piatră naturală este temeinic în fața oricărui factor negativ de care un blat poate fi influențat. Piatra naturală este eficientă în lupta cu apa, grăsimile, acizii, zgârieturile, scrijeleli și alte abraziuni posibile pe un blat obișnuit.

Granitul și marmura- avantajele utilizării lor

Piatra naturală (granitul și marmura), reprezintă una dintre cele mai des utilizate pietre în executarea blaturilor. Avantajele utilizării lor susțin acest fapt:

 • Rezistă la diferențele de temperatură. Dacă pe un blat țineți gheață, și brusc o mutați iar în loc apare un bol fierbinte cu bucate, să știți că acest lucru se datorează marmurei și granitului;
 • Nu absoarbe apa. Apa este un element natural care e folosit permanent, iar dacă lăsați niște picături asupra blatului, acesta nu va lăsa scrijeli sau pete în urma sa;
 • Acizii și grăsimile nu deteriorează stilul estetic al blatului. Folosirea lămâiei, oțetului, uleiurilor, cremurilor, preparatelor medicinale cu etanol, sunt ușor de înfruntat, deoarece pe un blat din marmură sau pe un blat de granit nu vor rămâne nici pete, nici modificări în structura interioară a blatului;
 • Zgârieturile sunt ca ”create în design”. Provocările cuțitului, lamei, furculiței care întâmplător lasă zgârieturi, sunt neobservate, deoarece impuritățile din interiorul pietrei naturale nu permite ca această problemă să fie o grijă pentru deținătorul unui asemenea blat.

Structura granitului pentru blatul de bucătărie și de baie

Granitul este o rocă magmatică , conține cristale de câțiva milimetri, se formează la adâncimi mari și conține minerale de culori reci. Structura granitului pentru blatul de baie sau de bucătărie este:

 • Cuarț;
 • Feldspat;
 • Biotit;
 • Amfiboli;
 • Mică.

Acesta este un element radioactiv, ceea ce înseamnă că expunerea sa la razele solare nu este o problemă. Granitul este una dintre cele mai răspândite roci din scoarța terestră. Blatul din granit este ușor de întreținut, constituie un amestec de durabilitate, longevitate și esticitate.

Structura marmurei pentru blatul de bucătărie și de baie

Marmura este o rocă metamorfică, în mare parte e alcătuită din: Fier, Mangan, Grafit.

Această rocă se formează la metamorfoza calcarului (din calcit) , originea numelui său provine de la grecescul ”a străluci”. În Europa marmura este cea mai faimoasă piatră, iată de ce se întrebuințează tot mai des la crearea blaturilor de baie și de bucătărie.

Ce tipuri și profiluri de blaturi din piatră naturală pot fi executate?

Fiecare om este o individualitate. În dependență de preferințele fiecăruia executăm diferite tipuri de blaturi, cu diferite margini (profiluri), desigur culoarea este de asemenea la preferința clientului.

Tipuri: Litera L, Litera U, Insular, Peninsular, Linie, Două linii.

Litera U și forma insulară sunt asemănătoare, și se folosesc la spațiile mai largi, mai ales dacă sunteți o persoană fidelă artei culinare și întotdeauna doriți să încercați lucruri noi. Linie și formă peninsulară sunt diferite prin prezența unui blat mai mic și puțin depărtat în care de obicei este încorporată chiuveta sau aragazul.

Profiluri: Plat; Semi baston ⅓; Semi bizot;
Baston; Rama; Semi baston ¼; Semi baston;
Baston ¼; Curbat; Bizot.

Marginile sunt la fel de importante. Ele vorbesc și despre eul interior al fiecărei persoane. De exemplu marginea rotunjită este pentru persoanele care preferă confortul și siguranța, pe când marginea ascuțită este opusul primului exemplu.

Îngrijirea blaturilor din piatră naturală (marmură și granit)

Blatul din piatră naturală poate avea un termen de viață foarte lung dacă se mai și păstrează unele norme. Curățarea unui blat din piatră naturală nu trebuie să fie o încercare, dimpotrivă este un lucru plăcut deoarece rezultatele se observă rapid. Blatul din marmură sau granit nu necesită îngrijire periodică, luminează camerele, își păstrează frumusețea mult timp, ajută la menținerea climatului. Asemenea blat se curăță cu o soluție de săpun de vase și apă de temperatura camerei, iar unele grăsimi (cele animale), pot fi îndepărtate uneori cu alcool denaturat deoarece degresează aceste locuri. În cazul abraziunilor de la zgârieturi, blatul poate fi șlefuit și lustruit, ceea ce îi conferă o margine proaspătă și minunată!

Blaturi din piatra naturala in Moldova

Cea mai mare sarcina in zona bucatariei este, desigur, pe blat din piatra. Toate procesele care insotesc prepararea vaselor si servirea lor pe masa cad pe ea. De aceea, blatul poate fi considerat pe buna dreptate inima bucatariei, ceea ce nu ar trebui sa dea gres. Blaturi din piatra naturala in Chisinau sunt o optiune excelenta pentru crearea unei suprafete practice si, in acelasi timp, frumoase.

Blaturi din granit in Moldova cea mai comuna optiune in randul cunoscatorilor de materiale naturale. Arata prezentabil si scump si, in ciuda stereotipurilor comune, este un mineral foarte nobil si divers. Paleta de granit nu se limiteaza la nuantele clasice de rosu. Spectrul culorilor sale este atat de divers, incat uneori este dificil de crezut ca acesta este „acelasi” granit.

Fabricare de blaturi din marmura in Chisinau nu este inferioara granitului. Gratios si delicat, devin adevaratul centru al casei, atragand intreaga familie la un moment dat. Ele au un farmec aparte, motiv pentru care un numar imens de oameni se indragostesc de ele. De aceea, sunt folosite nu numai pentru bucatarie, ci si pentru baie.

Blaturi din piatra naturala la comanda in Moldova se disting printr-o textura si un model unic, ca si din piatra artificiala. Liniile si cercurile naturale sunt ca amprentele digitale – nu exista doua elemente identice. Fabricare este echipata cu echipamente moderne, datorita carora articole sunt lustruite pana la o stralucire a oglinzii, ceea ce subliniaza in continuare frumusetea mineralului.

Puteti comanda blaturi din marmura in Chisinau din urmatoarele motive:

 • Durabilitate – articolul va servi mai mult de o duzina de ani si va ramane in stare perfecta;

 • Antibacterian – mucegaiul nu se formeaza la suprafata;

 • Rezistenta la temperaturi ridicate;

 • Respectarea mediului – materialul este complet sigur pentru oameni si mediu.

Puteti alege si cumpara blaturi din granit in Moldova si alte pietre naturale in showroom-ul nostru de la str. Alexandru Bernardazzi 25.

Articole din piatra la comanda in Moldova – numai Indelit!