Blaturi Lapitec pentru bucatarie

Probabil nu ați auzit despre Lapitec anterior, dar acesta este un produs unic care face perfectă orice bucătărie, vatră, sau camera de baie. În principiu este pe larg utilizat în diferite domenii, dar ce o face atât de ideală?

Ce este Lapitecul și din ce este constituit?

Lapitecul este un material din piatră artificială. Pentru a-l crea se utilizează cele mai bune produse din ceramică, ea fiind obținută prin arderea și modelarea argilei. La rândul său, argila are anumite proprietăți importante. Lapitecul are o granulație fină, deoarece este compus din silicați, cuarț, mică, etc. Metoda de executare a acestuia se numește metamorfoză , iar cei mai buni reprezentanți din ceramică sunt presați la temperatură pentru a fi uniți spre a vă aduce un material minunat – Lapitec.

De ce folosirea Lapitecului este un avantaj pentru fiecare gospodar?

Trebuie să cunoașteți că Lapitecul împiedică formarea bacteriilor pe suprafețele de lucru, respectiv dacă aveți la bucătărie blat din acest material, la sigur nu aveți probleme de sănătate din cauza locului de muncă dezordonat. Lapitecul era utilizat încă din antichitate, și se folosea anume datorită proprietăților sale antiseptice, încă avea o altă denumire pe atunci (simbolică)- „inteligența naturii”. Se întrebuințează ușor, practic peste tot, și iată câteva plusuri ale acestuia:

 • Este universal şi practic.
  • Nu doar datorită proprietăților materialului din care e constituit, dar și pentru omogenitatea și rezistența de care dispune împotriva factorilor de risc (nu absoarbe apă, nu se murdărește, împiedică formarea mucegaiului, etc.)
 • Rezistă provocării timpului.
  • Lapitecul este foarte longeviv, acțiunea diferitor factori de mediu (aciditate, fisuri, foc, razele ultraviolete, frig, lovituri, etc.) , nu îl afectează. Chiar dacă ați reușit să-i provocați anumite daune, el este ușor reciclabil.
 • Este rafinat.
  • Eleganța stilului său la sigur atrage privirile oricui, este inspirat de stilul italian, are gust, iar estecitatea sa nu lasă indiferent pe nimeni.

Ce mărimi are Lapitecul?

Lapitecul are mărimi mari, probabil cele mai mari dintre toate celelalte materiale de construcție, se oferă în mărime XXL. Grosimea este la preferința dumneavoastră, de la 12 la 30 de mm. În dependență de mărimea selectată, blaturile de Lapitec pot avea diferite dimensiuni :

 • 12-20 mm grosime= 3365 x 1500 mm
 • 30 mm grosime= 1460 x 3365 mm

Ce culori disponibile are Lapitecul pentru blaturi?

Mai jos este numerotată o listă de culori utilizate pe larg în executarea plăcilor/blaturilor din Lapitec: Bianca Assoluto; Artico; Bianco Polare; Bianco Crema; Avana; Moca; Ebano; Antracite.

Ce tipuri de blaturi de Lapitec există?

 • Fossil (puțin dur,sablat,se potrivește stilului restic de bucătărie)
 • Vesuvio (se folosește în mediul extern, are proprietăți împotriva alunecării)
 • Satin (i se atribuie mai mult culori calde, are suprafața puțin aspră)
 • Lux (se potrivește cel mai bine spațiilor clar-iluminate, oferă un efect de „oglindă”)

Cât de mult timp rezistă Lapitecul în timp?

NU vă fie de mirare, dacă procurați o suprafață de Lapitec la bucătărie și nu o veți mai schimba apoi vreodată.

Cu adevărat are o suprafață tare, și este foarte greu de distrus, rezistă practic la tot zgârieturi, scrijeli, substanțe acide,etc. Lapitecul în comparație cu alte materiale (care se pot păta/ distruge în timp datorită sucului de lămâie, oțet,etc) este temeinic, și nu e influențat de condițiile neprielnice. De asemenea, Lapitecul e rezistent în fața temperaturilor, fie ele înalte sau joase.

Cât de ușor se curăță Lapitecul?

Suprafața neporoasă a Lapitecului exclude practic orice posibilitate de a fi pătat, totuși provocările zilnice- pete de cafea, vin, grăsime, se cer și ele a fi îndepărtate.

Blat-urile din Lapitec, nu se curăță prin metoda Scrabului, nu se șlefuiește- este inutil în a utiliza produse de spălat aspre

Lapitecul constituie un element al biotehnologiei, are suprafață anti-bacteriană și anti-mucegai. Mai mult de atât, suprafața Lapitecului distruge microorganismele, respectiv curățarea blatului se face cu ușurință.

Despre disponibilitatea Lapitecului și efectul său.

Prețurile noastre sunt avantajoase, și disponibile pentru fiecare, dacă doriți să procurați un asemenea blat, nu vă rămâne decât să apelați la numărul de telefon atașat în pagina noastră web, și vă facem legătura cu meșterii.

Perfecțiunea Lapitecului este de nedescris. Corespunzător, e minunat pentru bucătărie, iar dacă mai aveți și copii mici care sunt obișnuiți să stea permanent lângă dumneavoastră, atunci o suprafață veșnic curată, în condiții necesare de igienă este o alegere foarte bună!