Blaturi de marmura pentru bucatarie

Unul dintre liderii naționali de fabricare a produselor din piatră naturală(marmură și granit) și artificială (cuarț și lapitec) este întreprinderea ”Indelit”. Aceasta vă propune din asortimentul său:

 • Blaturi de marmură și de granit pentru bucătărie și baie;
 • Pervazuri și pardoseli din marmură și cuarț;
 • Scări din marmură,granit ,cuarț și piatră artificială;
 • Blat de bucătărie din cuarț și ceramică(Lapitec);
 • Garduri din marmură și granit;
 • Pavaj din granit pentru designul exterior.

Propunem și instalații sanitare, cum ar fi: Chiuvete,  Robinete.

Care sunt avantajele blaturilor din marmură?

Blaturile din piatră naturală sunt caracterizate prin rezistență la abraziuni, zgârieturi și scrijeli, de asemenea conțin durabilitate la temperaturile înalte și umiditatea sporită- o însușire esențială pentru blaturile de baie sau bucătărie. Marmura-fiind o piatră temeinică, are o durată de viață mai lungă în comparație cu alte materiale utilizate pentru executarea blaturilor.

De ce sunt recomandate blaturile din marmură în camera de bucătărie și baie?

O gospodină la sigur cunoaște cât de importantă este materia din care este produsă masa pe care sunt pregătite bucatele, iată de ce vă recomand să selectați blatul din marmură – datorită caracterului și culorii naturale de care dispune ,acesta devine practic în folosire (nu se observă micile zgârieturi provocate de cuțite/stilou/obiecte ascuțite) . Utilizând obiecte fierbinți, acestea nu distrug în nici un fel marmura. Pe lângă practicitatea sa, blatul din piatră de marmură rămâne de o frumusețe neschimbată în timp.Corespunde tuturor normelor esteticii, arată bogat și fin. Are frumusețe naturală , iar datorită cristalelor care le conține este mereu plăcut de admirat și folosit.

Marmura-din ce este alcătuită și cum arată în condiții practice

Marmura este o piatră alcătuită din calcit (obținută din calcar), de obicei culorile cele mai des întâlnite sunt- alb, negru, roșu și cenușiu. Aceasta este o rocă metamorfică aprigă , cu granulație rudimentară, ceea ce îi permite să fie ușor lustruită și îi conferă un stil nemaipomenit.

Piatra de marmură este una dintre cele rare care pot face casa mai primitoare, ea având scop funcțional, dar și ornamental.

O puteți întâlni în diferite forme, de la alb până la negru. Marmura naturală a fost din totdeauna un mijloc perfect de decorare a spațiilor interioare ,dar uneori și a spațiilor exterioare(cum ar fi treptele). De cele mai dese ori , pentru aspectul cald și primitor se folosește marmura de culori deschise.

Ce culori sunt întrebuințate cel mai des când blaturile de marmură sunt create?

Dispunem de 25 de culori diferite de marmură,iată câteva dintre acestea: Antracite, Arabescato vagli,  Ash grey
Bianco carrara, Big flower, Crema marfil, Cappuccino, Emperador dark.

 • изделия из камня в Молдове

  ASH GREY

  ASH GREY

  Marmură Ash Grey polisată intra în categoria pietrelor naturale extrem de rezistente la trafic întens. Textura sofisticata a striațiilor diferă de la o placă la alta, ceea ce duce la efecte vizuale irepetabile.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIANCO CARRARA

  BIANCO CARRARA

  Marmura italiană Bianco Carrara este recomandată pentru decorul de interior: podele, glafuri, scări, elemente decorative etc. Marmura nu este recomandată pentru utilizare în exterior.

  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BIG FLOWER

  BIG FLOWER

  Recomandăm la placari verticale și orizontale. Se aplica pentru lucrari de interior cât și la cele de exterior. Da un aspect spectaculos  blaturilor de bucătărie,  baie, glafurilor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BOTTICINO

  BOTTICINO

  Domeniu de aplicare: suprafete orizintale si verticale (podele și pereți) de interior, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA ONICIATA

  BRECCIA ONICIATA

  Marmura Breccia Oniciata – este marmura crem cu striații pronuntate semitransparente.  Creaza o atmosfera de confort și lux. Se aplica la decorarea si design al locuințelor personalizate și la finisajele spațiilor publice.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  BRECCIA SARDA (Daino Reale)

  Breccia Sarda este o marmura italiana de culoare bej cu striații slab pronuntate. Este un material modern, care se bucura de o popularitate deosebita. Breccia Sarda este un material elegant, ce creaza o atmosfera speciala.  Se foloseste la diverse amenajari in locuinte particulare si sedii publice (receptii/hoteluri/saloane de infrumusețe etc).
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CALACATA

  CALACATA

  Marmură CALACATA se aplica la placari în bai, bucătării, holuri, livinguri etc. Este un material de decor solicitat pentru finisajul pereților, podelelor, scarilor, contratreptelor. Pe larg se foloseste la fabricarea  blaturilor de baie și de bucătărie, glafurilor, semineelor, ramelor decorative.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA MARFIL

  CREMA MARFIL

  Grosimea placii corespunde exact cu cea enunțata, fapt care face marmura Crema Marfil pe drept numită model de referință. Aceasta piatra naturala este lipsita total de caverne si crapaturi mascate cu umplutura de  mastic cream și adezivi epoxidici – ceea ce vorbeste de o calitate inalta a acestui material. Placile standard sunt de dimensiuni destul de mari si se potrivesc perfect pentru decor si finisaj in camera de baie, bucatarii, livinguri, birouri, showroomuri,  restaurante… Eleganta incontestabila al pietrii CREMA MARFIL este o alegere perfecta pentru cei care pretuiesc calitatea imbinata cu nivel estetic inalt.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA NOVA

  CREMA NOVA

  Marmura CREMA NOVA piatra naturala care contine culori fine si cremoase. Aceasta marmura este alegerea perfecta pentru locuintele si zonele comerciale care necesita un plus de prospetime si luminozitate. Pentru o stralucire intensa, roca se lustruieste, acest proces constand in netezirea suprafetei prin umplerea fisurilor si golurilor. Pentru o mai mare longetivitate, marmura de acest tip poate fi impermeabilizata. Datorita rezistentei marmura de acest tip este ideal pentru trepte aflate in exteriorul constructiei.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  CREMA VALENCIA

  CREMA VALENCIA

  Marmură CREMA VALENCIA este o piatra naturala de culoare galbenă  cu striații dense de nuanțe de roz-maroniu. Avand un aspect luminos si cald ea este cu adevărat fascinantă. Singura carieră în care se extrage acest tip de marmură se afla in Spania, provincia Valencia,  fapt care  face aceasta piatra un material exclusiv. Fiecare centimetru pătrat  poseda desen unicat, ceea ce permite de a crea un interior personalizat si irepetabil.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  EAGLE BEIGE

  EAGLE BEIGE

  EAGLE BEIGE  este marmura de culoare calda de bej, cu striații ce formeaza un ornament frumos pe  toata suprafața materialului.  Aceasta piatră cu ușurința creza  în interior un mediu nobil si confortabil. Poseda de o durabilitate înaltă, aspect inteligent si calm din care cauza are o gama larga de aplicații. Se recomanda în deosebi pentru placarea spațiilor mari –  pereților si podelelor.
  Quick View
 • изделия из камня в Молдове

  EMPERADOR DARK

  EMPERADOR DARK

  Marmura Emperador Dark este un material care se aplica si in exterior si in spațiile de interior. Se recomanda pentru pardoseli, pereți, scări, mese, chiuvete, blaturi de bucătărie, căzi de duș sau orice alt element care pote fi realizat din piatră naturală.
  Quick View

Ce tipuri de blaturi de marmură există?

Diversitatea tipurilor blaturilor din marmură contribuie la crearea unui aspect inovativ spațiului în care ați ales să montați acest tip de imobilier, cum ar fi: Liniar, În două linii, Forma literei ”L”, Forma, literei”U”, Insular, Peninsular.

De ce blatul de marmură nu poate fi distrus de nici un factor negativ?

Marmura este statornică în fața provocărilor zilnice- acizii de oțet, lămâie, rezistă la zgârieturi, greutăți, iar contactul cu vasele fierbinți nu o afectează. Acest lucru se datorează unor caracteristici naturale de care dispune marmura, cum ar fi: omogenitatea, moliciunea,rezistența la fisurare și spargere din cauza modului de obținere a acestei pietre (metamorfoza calcarului, presupune transformarea morfologică a carbonatului de calciu, adică modificarea până la o nouă structură a pietrei).

Important ! Nu creați aceste provocări zilnice intenționat și cât mai des posibil pentru a verifica rezistența de care dispune marmura, nu uitați că longevitatea blatului pe care îl aveți depinde de dumneavoastră și de modul de păstrare a acestei materii.

Marmura este o creație unică a naturii, se potrivește fiecărui dintre noi datorită stilului său rafinat. Datorită structurii proporționale care o are, marmura se aranjează de minune oriunde, deoarece are un aspect foarte simplu, dar și elegant.

Care sunt prețurile blaturilor din piatră de marmură?

Prețurile blaturilor din piatră a întreprinderii ”Indelit” sunt accesibile pentru fiecare, anume din acest motiv vă propunem să nu ezitați din plăcerea de a dispune de suprafețe perfecte atât în interiorul, cât și în exteriorul casei dumneavoastră.

Ele pot fi ușor aprovizionate , se fac lucrări la orice gust,putem face diferite forme blaturilor de marmură, ne adaptăm ușor cerințelor, atât lucrărilor mari, cât și medii.

Ce se poate executa din piatra de marmură?

Marmura poate fi utilizată la realizarea unor obiecte decorative, cum ar fi:

 • fața de șemineu;
 • blaturile de bucătărie;
 • blaturile de baie;
 • la mici mobiliere (cum ar fi rafturile);
 • baruri;
 • recepții.

Marmura se poate întrebuința la executarea treptelor. Rezistă la condițiile de mediu stresante, este potrivită fiecărui spațiu.

Crearea blaturilor din marmură și distribuirea lor

Noi ne ocupăm de distribuirea și crearea la dorința dumneavoastră a blaturilor din piatră, ne isprăvim ușor cu orice dificultate, executăm diferite modele de blaturi din marmură, șlefuim designul care îl preferați, atribuim culorile la preferința clientului.

Firma noastră oferă o multitudine de servicii,precum:

 • servicii de măsurare;
 • pregătire;
 • montare;
 • restaurarea suprafețelor din piatră naturală;
 • restabilirea texturii lustruite;
 • curățarea și aplicarea stratului de protecție asupra blaturilor din marmură și granit.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii, puteți contacta departamentul de vânzări, al cărui număr de telefon îl găsiți atașat în pagina noastră web, vă răspundem la toate întrebările care le aveți, după o întrevedere cu specialiștii noștri putem lua măsurătorile necesare și stabili restul parametrilor.